top of page
D85_8163.JPG

Bagom Fysio-On

På siden her kan du læse mere om Fysio-On, komme tættere på Thomas og Camilla, samt blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Fysio-On 

Hos Fysio-On er vi to passionerede fysioterapeuter. Vi beskæftiger os primært med skader og smerter, der er opstået på baggrund af forkerte bevægelser, eller længere tids belastning i forkerte positioner og øvelser.

Vi har mange klienter, der er blevet "opgivet" andre steder og som stadig går rundt med smerter - det vil vi gerne gøre noget ved. Vi har stor succes med behandling af disse genstridige og svære smerter. 

Vi arbejder ud fra, at kroppen er en holistisk enhed. Det vil sige, at vi ser kroppen som en helhed og vi har erfaring i, hvordan muskler, led og knogler arbejder sammen og påvirker hinanden. 

Vi starter altid vores klienter op med en grundig første konsultation, hvor vi gennemgår skadeshistorikken, sådan at vi kommer omkring alt, der kunne have haft indflydelse på klientens nuværende skader. Herefter aftaler vi i fællesskab med klienten en behandlingsplan. 

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Du er altid velkommen til at sende en mail på mail@fysio-on.dk eller ringe på 22 78 13 15 og få en uforpligtende snak om dine behov. Selvfølgelig er det nemmest for os at vurdere den enkelte klient gennem et besøg i klinikken, hvor vi kan se bevægelsesmønstre og eventuel asymmetri i kroppen.  

Når du som rytter er skæv i ryggen, hoften, eller på anden måde har ubalance i kroppen, vil din hest kunne mærke det. Det kan resultere i dårlige volter, hvor din hest ikke vil give efter, eller i værste fald, at din hest også bliver skæv, fordi den rides skævt. Ridning handler om balance og samarbejde, så det er meget vigtigt at du som rytter er opmærksom på din egen krop og balance, sådan at du kan give din hest de korrekte signaler og den mest optimale træning. 

Vi har opdaget et stort behov for behandling af ryttere, der oplever ubalance i deres ridning. Derfor er vi rigtig stolte af, at vi nu kan tilbyde behandling, hvor behandlingen tager udgangspunkt i din ridning. Vi kommer gerne ud og observerer din ridning, giver nogle pointers og korrigerer din holdning. Herefter behandler vi dig med udgangspunkt i de ubalancer vi har observeret under din ridning.  

Fysio-On sætter fokus på vigtigheden af balance i kroppen under ridning

Team Fysio-On

bottom of page