top of page
D85_8163.JPG

Bagom Fysio-On

På siden her kan du læse mere om Fysio-On, komme tættere på fysioterapeuterne Thomas og Camilla, kliniksekretær Michelle, blæksprutten Lone, samt blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Fysio-On 

Hos Fysio-On er vi to passionerede fysioterapeuter, en kliniksekretær  og en blæksprutte. Vi beskæftiger os primært med skader og smerter, der er opstået på baggrund af forkerte bevægelser, eller længere tids belastning i forkerte positioner og øvelser.

Vi har mange klienter, der er blevet "opgivet" andre steder og som stadig går rundt med smerter - det vil vi gerne gøre noget ved. Vi har stor succes med behandling af disse genstridige og svære smerter. 

Vi arbejder ud fra, at kroppen er en holistisk enhed. Det vil sige, at vi ser kroppen som en helhed og vi har erfaring i, hvordan muskler, led og knogler arbejder sammen og påvirker hinanden. 

Vi starter altid vores klienter op med en grundig første konsultation, hvor vi gennemgår skadeshistorikken, sådan at vi kommer omkring alt, der kunne have haft indflydelse på klientens nuværende skader. Herefter aftaler vi i fællesskab med klienten en behandlingsplan. 

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Du er altid velkommen til at sende en mail på mail@fysio-on.dk eller ringe på 22 78 13 15 og få en uforpligtende snak om dine behov. Selvfølgelig er det nemmest for os at vurdere den enkelte klient gennem et besøg i klinikken, hvor vi kan se bevægelsesmønstre og eventuel asymmetri i kroppen.  

Er du rytter?

Vi har opdaget et stort behov for behandling af ryttere, der oplever ubalance og udfordringer i deres ridning.


Hvis du som rytter er skæv i ryggen, hoften, eller på anden måde har ubalance i kroppen, vil din hest kunne mærke det. Dine ubalancer vil hesten spejle i dens respons på dine indvirkninger. Det kan fx komme til udtryk ved en tydelig god/dårlig volte, at hesten er tung på tøjlen eller måske at din hest også bliver skæv og kræver behandling, fordi den rides skævt. 


Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde, så besøg

SleipnirBalance

Team Fysio-On

bottom of page